Over onszelf...

"Even voorstellen":

Wij zijn Annette en Henk Bekkering. In 2006 "ontdekten" wij het Noordelijke Teutoburgerwoud "per toeval", op de terugreis van een vakantie in Denemarken...  Onder de indruk van het landschap en de natuur in deze regio, besloten wij een vakantiehuisje te kopen aan de rand van het pittoreske dorp Ankum, met uitzicht over de es. Er moest heftig gerenoveerd worden... maar binnen een jaar besloten we er zelf permanent te gaan wonen en begon ons onverwachte avontuur van B&B en vakantiehuisverhuur in Duitsland...!

Wij hebben er geen dag spijt van gehad...

Momenteel verhuren we in Bippen een paar super gezellige vakantiehuizen, allen zeer compleet en met oog voor detail  ingericht: het gezellige vakwerkhuis 'Nachtigall', de romantische 'Blaumeise' en de zonnige 'Schwalbe'. Daarnaast worden de Noorse blokhutten 'Buntspecht' en  'Zaunkönig', waarmee wij in 2009 in Ankum ons avontuur begonnen, per 2016 door de nieuwe eigenaar ook weer als (vakantie)huis te huur aangeboden. Daarom staan ze ook op nog op onze site vermeld. 

Niet voor niets hebben onze huisjes allemaal vogelnamen: hun gezang is hier alom te horen... Ons motto? "Wij zouden er zelf zó willen wonen"... en dat is precies wat wij onze gasten willen bieden: zomer.... én winter: een heerlijke plek om te genieten en tot rust te komen!

Herzlich Willkommen!